Decoratieve raamfolie

Stijlvolle designs voor privacy 

Creëer jouw eigen ontwerp met unieke designs

Verhoogde privacy door verminderde inkijk

Onbedrukte delen 100% transparant 

Verschillende stijlen, kleuren en patronen beschikbaar

Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen 

Wat is decoratie raamfolie?

Glazen ruiten en ramen bepalen de kleur van de ruimte met natuurlijk licht. Maximale transparantie is echter niet altijd wenselijk. Dan is een betrouwbare visuele bescherming nodig die het invallende licht niet volledig blokkeert.

Onze decoratie folies kunnen achteraf worden aangebracht op ramen en glaspanelen waar visuele bescherming en verhoogde privacy gewenst zijn. Deze folies bieden permanente privacybescherming tot 100%, afhankelijk van de gekozen kleur graad. De films kunnen op gehele of gedeeltelijke delen van het glasoppervlak worden bevestigd.

Onze decoratie raamfolies bieden talrijke decormogelijkheden en kleurvariaties voor het interieur van de kamer. Dankzij de folie technologie kunnen veel eigenschappen en functies in één product worden gecombineerd, van zwak transparante privacy afscherming in klassiek mat wit tot sterke visuele bescherming in dekkend wit of zwart, met geïntegreerde breukbeveiliging of in klantspecifieke kleuren combinaties.

Gekleurd vinyl kan ook worden gebruikt om ramen te verduisteren voor privacy, of om glas te kleuren.

Decoratieve raamfolie premium

 • Jouw eigen ontwerp Decoratieve raamfolies kunnen worden bedrukt met verschillende ontwerpen.
 • Fullcolour, verlopen, patronen,bescihkbaar in alle soorten visuele toepassingen.
 • Hoge Transparantie: de folies zijn ontworpen om zo helder mogelijk te zijn, waardoor een duidelijk zicht
  van binnen naar buiten behouden blijft.
 • Duurzaamheid: de folies zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden en
  omgevingsfactoren, waardoor ze een duurzame optie zijn voor langdurig gebruik.
decoratieve raamfolie laten plaatsen

Creëer unieke eindeloze designs

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen glasdecoratie op maat! Of je voorkeur nu uitgaat naar een subtiele matte finish, een gedurfd patroon, of extra glamour met onze exclusieve opties, wij brengen jouw unieke visie tot leven.

Verlevendig je kantoorruimte of geef je woonkamer een unieke touch met onze stijlvolle decoratieve folies. Klaar om je droomontwerp te realiseren? Neem vandaag nog contact op voor een stralend resultaat!

Hoe werkt decoratie raamfolie?

De decoratie folie biedt totale dekking en is statisch hechtend, wat betekent dat je geen lijm hoeft te gebruiken om te installeren. Dat is een enorm pluspunt voor eigenaren of huurders die hun ramen niet willen veranderen of beschadigen en het risico lopen hun borg te verliezen. Onze films zijn er in een aantal kleuren. Raadpleeg onze specialisten voor meer informatie.

Deze folie is printbaar in verschillende kleuren, afbeeldingen, logo’s of figuren naar jouw wens. Raadpleeg onze specialisten voor een passend advies.

Wat zijn de voordelen van decoratie raamfolie?

 • Deze plakfolie kan als bewegwijzering worden ingezet, omdat verdwalen nu eenmaal redelijk makkelijk gaat in grote utiliteitsgebouwen.
 • anti-inkijk raamfolie behoudt een natuurlijke licht inval en zorgt voor een luxe en speelse uitstraling.
 • Deze folie is lichtdoorlatendheid en filtert het (zon)licht in plaats van het buiten te sluiten. Daardoor blijft het effect van daglicht aanwezig.
 • Deze folie is zeer onderhoudsvriendelijk

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur nemen we contact met je op