Decoratie raamfolie laten aanbrengen

Hieronder lees je meer over decoratie raamfolie.

Kom direct in contact over decoratie raamfolie

Voor folie

Na folie

Glazen ruiten en ramen bepalen de kleur van de ruimte met natuurlijk licht. Maximale transparantie is echter niet altijd wenselijk. Dan is een betrouwbare visuele bescherming nodig die het invallende licht niet volledig blokkeert.

Onze decoratie folies kunnen achteraf worden aangebracht op ramen en glaspanelen waar visuele bescherming en verhoogde privacy gewenst zijn. Deze folies bieden permanente privacybescherming tot 100%, afhankelijk van de gekozen kleur graad. De films kunnen op gehele of gedeeltelijke delen van het glasoppervlak worden bevestigd.

Onze decoratie raamfolies bieden talrijke decormogelijkheden en kleurvariaties voor het interieur van de kamer. Dankzij de folie technologie kunnen veel eigenschappen en functies in één product worden gecombineerd, van zwak transparante privacy afscherming in klassiek mat wit tot sterke visuele bescherming in dekkend wit of zwart, met geïntegreerde breukbeveiliging of in klantspecifieke kleuren combinaties. 

Gekleurd vinyl kan ook worden gebruikt om ramen te verduisteren voor privacy, of om glas te kleuren.

De decoratie folie biedt totale dekking en is statisch hechtend, wat betekent dat je geen lijm hoeft te gebruiken om te installeren. Dat is een enorm pluspunt voor eigenaren of huurders die hun ramen niet willen veranderen of beschadigen en het risico lopen hun borg te verliezen. Onze films zijn er in een aantal kleuren. Raadpleeg onze specialisten voor meer informatie.

Deze folie is printbaar in verschillende kleuren, afbeeldingen, logo’s of figuren naar jouw wens. Raadpleeg onze specialisten voor een passend advies. 

  • Deze plakfolie kan als bewegwijzering worden ingezet, omdat verdwalen nu eenmaal redelijk makkelijk gaat in grote utiliteitsgebouwen. 
  • anti-inkijk raamfolie behoudt een natuurlijke licht inval en zorgt voor een luxe en speelse uitstraling.  
  • Deze folie is lichtdoorlatendheid en filtert het (zon)licht in plaats van het buiten te sluiten. Daardoor blijft het effect van daglicht aanwezig.
  • Deze folie is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Decoratie raamfolie blokkeert het zichtbare lichtspectrum. Het lost de problemen met oververhitting in de zomer echter niet op. 
  • Er zijn zoveel mogelijkheden, dat een keuze maken moeilijk word

Daar is het niet voor bedoeld, deze folie is juist bedoeld voor decoratieve doeleinden, andere geven u privacy. Wij hebben verschillende soorten tinten in ons assortiment. De keuze is reuze, laat je adviseren door onze specialisten om jouw wens te vervullen.

Uit ervaring weten we dat raamfolie aanbrengen niet zo makkelijk is als het op het eerste gezicht lijkt. Bij het plaatsen van raamfolie op grote oppervlaktes is het raadzaam een specialist in te schakelen. Wij beschikken dan ook over de juiste vakkennis en ervaring om altijd het hoogst behaalde resultaat te boeken.

Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen

Contact over decoratie raamfolie laten aanbrengen

Kom in contact met één van onze product adviseurs door het invullen van het formulier of bel ons op 085 105 3899

Let op: aanvragen minder dan 10 m² worden niet in behandeling genomen.

Choose File
Choose File