Verduisterende raamfolie 

Benieuwd naar de voordelen van verduisterende raamfolie?

Bespaar op energiekosten

Tot 81% warmtewering

Tot 20% lichtdoorlatend

Gaat verkleuring van materialen tegen

Vraag een offerte aan

Wat is verduisterende raamfolie?

Verduisterende ofwel getinte raamfolie is een essentieel element voor optimale lichtbeheersing in professionele omgevingen. Geproduceerd uit materialen zoals hoogwaardig polyester of vinyl, is het voorzien van een speciale donkere coating die de binnenkomst van natuurlijk licht aanzienlijk beperkt. In ruimtes waar lichtniveaus cruciaal zijn voor functie en comfort, zoals vergaderzalen, kantoren en presentatieruimtes, biedt verduisterende raamfolie een effectieve barrière tegen ongewenste lichtinval en minimaliseert het spiegelingen die de werkprestaties kunnen hinderen.

Wat zijn de voordelen van verduisterende raamfolie?

De voornaamste voordelen van verduisterende raamfolie liggen in de doelgerichte lichtcontrole: het blokkeert zonlicht en andere lichtbronnen effectief, wat van cruciaal belang is voor het verbeteren van de zichtbaarheid tijdens presentaties en het verminderen van verstoringen die slaap of concentratie kunnen beïnvloeden. Onze verduisterende folie is niet alleen functioneel in het tegenhouden van licht, maar het biedt ook een licht spiegelende buitenlaag die bijdraagt aan thermische isolatie en energiebesparing. Het biedt verder privacy, UV-bescherming en vermindert warmteoverdracht, resulterend in lagere energiekosten en een comfortabelere werkomgeving. Esthetisch gezien biedt de folie diverse tinten en afwerkingen voor een perfecte match met jouw bedrijfsstijl en decor.

Vul het formulier hieronder in en ontdek of jouw beglazing geschikt is voor verduisterende raamfolie.

Ontvang een glas risicoanalyse

Verduisterende raamfolie: wel naar buiten kijken niet naar binnen

Of je nu op zoek bent naar de beste warmtewering, verhoogde privacy of een energiezuinige oplossing, onze verduisterende raamfolie biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

  • Sentinel Plus DX-05: Biedt een indrukwekkende totale warmtewering van 81% met 20% lichtdoorlating, ideaal voor de meest veeleisende toepassingen
  • Sentinel Plus DX-20: Biedt een totale warmtewering van 81% met 20% lichtdoorlating, ideaal voor veeleisende toepassingen.
  • Sentinel Plus DX-35: Met 70% totale warmtewering en 30% lichtdoorlating, combineert deze folie effectiviteit met subtiele esthetiek.
  • Sentinel Plus DX-50: Voor wie zoekt naar een evenwichtige oplossing, met 93% totale warmtewering en 5% lichtdoorlating.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Kom in contact met één van onze product adviseurs door het invullen van het formulier of bel ons op 085 105 3899

Let op: aanvragen minder dan 10 m² worden niet in behandeling genomen.

Bereken wat jij per maand zou kunnen besparen!

Warmtewerende
raamfolie
Isolerende
raamfolie

Decoratie
raamfolie

Anti-inkijk
raamfolie
Smart / swithc folie

Smart
raamfolie