Warmtewerende raamfolie laten     aanbrengen

Optimaal binnenklimaat voor huis en kantoor

Kies voor energiebesparing

Geeft een neutrale doorkijk

Weert warmte tot 73%

Bescherming tegen UV-straling

Vraag een offerte aan

Warmtewerende raamfolie: tot 73% warmtereductie met optimale lichtinval

Warmtewerende raamfolie vormt een revolutionaire oplossing om tot wel 73% van de buitenwarmte te weren, terwijl je geniet van natuurlijke lichtinval zonder compromissen. Deze geavanceerde raamfolies maken gebruik van nanotechnologie, waardoor ze in staat zijn een significant temperatuurverschil te realiseren—tot een verlaging van maar liefst 5 graden Celsius. Onze serie warmtewerende folies, vrij van ijzerdelen, biedt een uitzonderlijk heldere en transparante doorkijk, perfect voor het behouden van het zicht naar buiten.

De toepassing van deze raamfolie is niet alleen effectief in het blokkeren van ongewenste warmte, maar ook essentieel voor het beschermen van interieurs tegen schadelijke UV-straling. Met een blokkeringspercentage van 99% voor UV-straling, verzekert onze raamfolie de bescherming van je meubels en vloeren tegen verkleuring en schade. Bovendien kenmerkt onze warmtewerende folie zich door een uitzonderlijk lange levensduur en bieden we uitgebreide garanties, wat een snelle terugverdientijd van jouw investering garandeert.

Warmtewerende raamfolie: jouw oplossing voor een koeler en duurzamer thuis

Warmtewerende raamfolie is niet alleen een innovatieve oplossing voor het verminderen van de warmteoverdracht door glas, maar biedt ook een reeks bijkomende voordelen die bijdragen aan een duurzamere en comfortabelere leef- of werkomgeving. Door tot wel 73% van de warmte buiten te houden, zorgt onze hoogwaardige folie ervoor dat je kunt genieten van natuurlijk licht zonder de last van ongewenste warmte. Dit resulteert in een significante besparing op energiekosten, doordat de behoefte aan airconditioning aanzienlijk vermindert. Bovendien beschermt onze folie het interieur effectief tegen verkleuring door UV-straling, waardoor jouw meubels, producten of showroom langer hun originele kleur en kwaliteit behouden. Met een neutrale doorkijk garanderen we dat de esthetische waarde van je ruimte onaangetast blijft, terwijl we een comfortabeler en energiezuiniger binnenklimaat creëren.

 

Ontvang een glas risicoanalyse
warmtewerende raamfolie laten plaatsen

Ontdek onze oplossing de Sentinel Plus QX70

Verhoog je comfort en bescherm je interieur met Sentinel Plus QX70 raamfolie van Solar Gard. Deze geavanceerde folie weert tot 63% zonne-energie, blokkeert meer dan 99% schadelijke UV-stralen, en behoudt tegelijkertijd natuurlijk licht. Perfect voor elke setting, van historische panden tot moderne kantoorgebouwen, zonder de esthetiek van je gevel aan te tasten. Investeer in comfort, duurzaamheid, en bescherming met onze bijna onzichtbare, nanotechnologie-gebaseerde oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees hieronder hoe deze raamfolie bijdraagt aan energiebesparing en comfort.

warmtewerende raamfolie laten plaatsen

Hoe warmtewerende raamfolie bijdraagt aan energiebesparing en comfort

Hoewel de initiële investering in warmtewerende raamfolie gezien kan worden als een nadeel, wegen de voordelen op lange termijn ruimschoots op tegen deze kosten. De folie is niet alleen een kostenefficiënte oplossing vergeleken met traditionele zonwering, maar draagt ook bij aan een hoger werkcomfort en een duurzamere omgang met energie. Het aanbrengen van de folie vereist specialistische kennis en ervaring, iets waar ons team, dankzij certificeringen zoals het Solar Gard certificaat en VCA, ruimschoots over beschikt. Door te kiezen voor onze warmtewerende raamfolie, investeer je in een toekomst waar comfort, duurzaamheid en besparing hand in hand gaan.

Ontvang een glas risicoanalyse

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur nemen we contact met je op

Choose File
Choose File