• 085 105 3899
    Op werkdagen bereikbaar
    tussen 09:00 – 21:00

Warmtewerende raamfolie2024-02-09T17:45:52+00:00

Warmtewerende Raamfolie

Optimaal binnenklimaat voor huis en kantoor

Warmtewerende raamfolie laten aanbrengen

Merk je dat er tijdens warme zomer dagen veel warmte via het raam naar binnen komt en heb je dit liever niet? Dan is warmtewerende raamfolie de perfecte oplossing voor jouw probleem. Omdat het vervangen van ruiten in oude panden vaak lastig is en een dure oplossing is, is warmtewerende raamfolie aanbrengen een uitstekend alternatief. Door het aanbrengen van warmtewerende raamfolie zorg je dus voor een betere warmtewering. Wil je meer te weten komen over warmtewerende raamfolie aanbrengen op jouw raam. Gebruik dan ons onderstaande snelmenu of neem direct contact op met één van onze specialisten.

Voor folie

Na folie

Wat is warmtewerende raamfolie?

Onze warmtewerende raamfolie houdt tot wel 73% van de warmte tegen en profiteer jij alsnog van licht-inval. Met de toepassing van de series warmtewerende raamfolie wordt een temperatuurverschil verlaagd tot maar liefst 5 graden. Deze series raamfolie beschikt over nanotechnologie om tot deze vermindering te kunnen komen. Bovendien is deze serie vrij van ijzerdelen, waardoor het vrijwel een transparante en optimale doorkijk heeft. Warmte blokkerende raamfolies zijn zeer geschikt om onaangename warmte tegen te gaan. Al onze raamfolies blokkeren schadelijke UV-straling met 99%. Daarnaast heeft dit product een zeer lange levensduur en bieden wij hoge garanties aan waardoor jouw investering snel terug wordt verdiend.

 

Hoe werkt warmtewerende raamfolie?

Warmtewerende raamfolie heeft als specifieke functie de warmte van buiten ook daadwerkelijk buiten te houden terwijl er nog wel een optimale hoeveelheid licht binnen wordt gelaten. Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten waarbij lichtinval en doorkijk een vereiste is. Glas laat natuurlijk warmte en zonlicht door en dit kan tot zeer hoge en onaangename temperaturen leiden. Onze warmte werende raamfolies bereiken een zeer hoge temperatuur- daling en zijn vrijwel onzichtbaar. Ramen spelen een belangrijke rol in het karakter van een huis of kantoor, maar onbedekte ramen bieden geen privacy en het zonlicht kan de ruimte warm en onaangenaam maken. Dit leidt dan weer tot meer gebruik van de airconditioning met een hoge energierekening als gevolg. In zulke gevallen bieden onze warmtewerende folies uitkomst door de warmte direct aan de buitenzijde te weren. Normaal gesproken, na verloop van tijd verkleurt jouw interieur door middel van de UV-straling die door de ramen binnen komen, met onze folie is dit verleden tijd. Verleng de levensduur van jouw meubels of producten (bijv. showroom) door middel van de specificatie van onze folie. Maar liefst 99% Binnenkomend ultraviolet (UV) licht wordt namelijk door onze folies gefilterd.

 

Wat zijn de voordelen van warmtewerende raamfolie?

Warmtewerende raamfolie kent vele voordelen, lees ze hieronder:

  • Onze warmtewerende raamfolie houdt tot wel 73% van de warmte tegen;
  • Besparing op energiekosten;
  • Hoge werkcomfort;
  • Beschermt het interieur tegen verkleuring, onze folies weren de UV-straling met 99%;
  • Zeer lichte tint, neutrale doorkijk en geen belemmering.

 

Wat is het nadeel van warmtewerende raamfolie?

Warmtewerende raamfolie aanbrengen kent maar een enkel nadeel, dit is de financiële investering. Naast de vele voordelen die deze folies bieden, kan het toch een initiële financiële investering vergen, echter wel veel minder dan de traditionele zonwering zoals een zonneluifel of rolluik.

 

Hoeveel geld bespaar ik met warmtewerende raamfolie?

Bij warm weer kunnen warmtewerende folies tot 73 procent van de zonne-energie die door ramen komen weren, waardoor het gebruik van de airconditioning minder word. Afhankelijk van verschillende factoren kan dit een zeer gunstige besparing opleveren op de jaarrekening.

 

Hoe wordt de warmtewerende raamfolie geplaatst?

Uit ervaring weten we dat raamfolie aanbrengen niet zo makkelijk is als het op het eerste gezicht lijkt. Bij het plaatsen van raamfolie op grote oppervlaktes is het raadzaam een specialist in te schakelen. Wij beschikken dan ook over de juiste vakkennis en ervaring om altijd het hoogst behaalde resultaat te boeken. Daarnaast beschikken onze monteurs over de benodigde certificering waaronder; 3M certificaat, VCA, IPAF et cetera.

Jouw partner voor comfort en energiebesparing

Vraag een offerte aan

Choose File
Choose File