Anti-inkijk raamfolie laten aanbrengen 

Hieronder lees je meer over anti-inkijk raamfolie.

Kom direct in contact over anti-inkijk raamfolie

Voor folie

Na folie

Om in- en doorkijken te voorkomen bieden wij verschillende anti-inkijk folie aan, dit wordt vaak toegepast op binnenbeglazing voor gebruikers van kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. Met deze folie wordt glas een efficiënt bouwmateriaal dat het gevoel van bescherming in bestaande en nieuwe gebouwen optimaal verhoogt. 

Anti-inkijk raamfolie wordt rechtstreeks op binnenglas aangebracht om uw ramen en deuren volledig ondoorzichtig te maken, zonder dat er licht doorkomt. Standaard  in zwart, grijs of wit verkrijgbaar, maar ook in de gewenste kleur.

Anti-inkijk raamfolie voorkomt doorkijk van beiden kanten en tussen verschillende ruimtes. Onze anti-inkijk raamfolie is een PVC film dat beschikt over een matte eigenschap. Deze raamfolie bestaat uit 80 micron polymeer vinyl met een op solvent gebaseerde permanente acryl lijmlaag. Tevens heeft dit product ook een waterafstotende coating. Deze plakfolie is licht doorschijnend en zeer geschikt voor glasdecoratie. Wat is het voordeel van anti-inkijk raamfolie?  

In allerlei ruimtes van gebouwen is privacy erg belangrijk, met deze folie kun je dit realiseren. Ook in de avond biedt de anti-inkijk raamfolie genoeg privacy 

Anti-inkijk raamfolie behoudt een natuurlijke licht inval en zorgt voor een luxe en verzorgde uitstraling.  

Deze folie is lichtdoorlatendheid en filtert het (zon)licht in plaats van het buiten te sluiten. Daardoor blijft het effect van daglicht aanwezig.  

De anti-inkijk folie is zeer onderhoudsvriendelijk. 

  • In allerlei ruimtes van gebouwen is privacy erg belangrijk, met deze folie kun je dit realiseren. Ook in de avond biedt de anti-inkijk raamfolie genoeg privacy
  • Anti-inkijk raamfolie behoudt een natuurlijke licht inval en zorgt voor een luxe en verzorgde uitstraling.
  • Deze folie is lichtdoorlatendheid en filtert het (zon)licht in plaats van het buiten te sluiten. Daardoor blijft het effect van daglicht aanwezig.
  • De anti-inkijk folie is zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Geen tot beperkte inkijk binnen en buiten, contouren van objecten binnen 1 meter zijn hierbij zichtbaar.
  • In de avond licht anti-inkijk raamfolie op, dit is afhankelijk van de lichtbron.

Geen besparing, deze raamfolie is een decoratief oplossing en is juist bedoeld voor het esthetische beeld. Dit geeft meerwaarde aan jouw interieur, beleving en uitstraling van het gebouw.

Uit ervaring weten we dat raamfolie aanbrengen niet zo makkelijk is als het op het eerste gezicht lijkt. Bij het plaatsen van raamfolie op grote oppervlaktes is het raadzaam een specialist in te schakelen. Wij beschikken dan ook over de juiste vakkennis en ervaring om altijd het hoogst behaalde resultaat te boeken. Daarnaast beschikken onze monteurs over de benodigde certificering waaronder; 3M certificaat, VCA, IPAF et cetera.

Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen

Contact over anti-inkijk raamfolie laten aanbrengen

Kom in contact met één van onze product adviseurs door het invullen van het formulier of bel ons op 085 105 3899

Let op: aanvragen minder dan 10 m² worden niet in behandeling genomen.

Choose File
Choose File