Spiegelende  raamfolie laten aanbrengen

Wel naar buiten kijken, niet naar binnen?

Verhoogde privacy door reflectie aan de buitenkant

Natuurlijk licht blijft binnenkomen

Weert warmte tot 82%

Vermindering van energiekosten

Hoe werkt spiegelfolie?

Spiegelfolie vermindert de schittering van de zon, wat resulteert in een comfortabelere visuele ervaring bij het kijken naar schermen of tijdens het lezen. Door de veelzijdigheid van spiegelfolie, de ideale oplossing voor elk type glas. Onze geavanceerde raamfolie, ontworpen om maximale warmtewering te bieden, is een uitstekende keuze voor zowel bedrijven als particulieren die efficiëntie en comfort willen verhogen. Door de unieke spiegeleffect, reflecteert onze raamfolie niet alleen zon en warmte maar verbetert ook de privacy tijdens de dag.

Spiegelfolie kan tot wel 62% licht reflecteren en weert tot wel 82% van de zonnewarmte. Als gevolg een aanzienlijke daling van de binnentemperatuur. De folie blokkeert tot 99% van de UV-stralen, waardoor het risico op huidschade en het vervagen van interieurmaterialen zoals meubels, vloeren en gordijnen vermindert.

Door de warmteoverdracht te verminderen, verlaagt de folie de behoefte aan airconditioning, wat leidt tot lagere energierekeningen.

Spiegelfolie voor woningen en kantoren

Ontdek de veelzijdigheid van de Sentinel Silver Plus Series, een uitstekende keuze voor elk type glas. Deze geavanceerde raamfolie is speciaal ontworpen om maximale warmtewering te bieden, en is daarom ideaal voor zowel bedrijven als particulieren die streven naar efficiëntie en comfort. Met zijn unieke spiegeleffect reflecteert onze raamfolie niet alleen warmte, maar verbetert ook de privacy overdag.

Voor optimale prestaties raden we aan om de raamfolie aan de buitenzijde van het glas aan te brengen. Op deze manier wordt de warmte effectief aan de buitenkant geblokkeerd, wat resulteert in een koelere ruimte en besparingen op airconditioningkosten.

Of je nu op zoek bent naar optimale warmtewering, verhoogde privacy, of een energiezuinige oplossing, onze spiegelende raamfolie biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Ontdek vandaag nog hoe je jouw omgeving kunt transformeren en optimaliseren met onze hoogwaardige raamfolies.

Spiegelende raamfolie: wel naar buiten kijken niet naar binnen

Dit type raamfolie wordt ook wel gebruikt als een anti-inkijk folie. Ons assortiment spiegelende raamfolie biedt verschillende gradaties van spiegeling, zodat je de perfecte balans tussen warmtewering en natuurlijk licht kunt vinden:

  • Sentinel Silver 20 Plus: Biedt een indrukwekkende totale warmtewering van 82% met 63% reflectie, ideaal voor veeleisende toepassingen.
  • Sentinel Silver 35 Plus: Combineert effectiviteit met subtiele esthetiek met 75% totale warmtewering en 43% reflectie.
  • Sentinel SX 50 Plus: Biedt een evenwichtige oplossing met 66% totale warmtewering en 29% reflectie.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur nemen we contact met je op