Zonwerende raamfolie

Last van de spiegelende of felle zon die naar binnen schijnt?

Heeft u ook vaak last van de zon die te fel bij u binnen schijnt? Dan is zonwerende raamfolie de oplossing voor u. Of u nu last heeft van spiegelende reflectie op uw beeldscherm of het niet fijn vindt als de zon fel bij u naar binnen schijnt biedt raamfolie voor u de oplossing.

 

Door het laten plaatsen van onze speciale zonwerende raamfolie houd u alle vervelende spiegelingen buiten en creëert u een fijne thuis of werk omgeving. Zo weert de folie tot 86% van de warmte en verlaagt en uw energie kosten.

 

Voordelen zonwerende raamfolie

 • Verlaagt de energiekosten
 • Verhoogt de privacy
 • 99,9% UV-werend
 • Duurzame oplossing, verlaagt CO2-uitstoot
 • Prachtige uitstraling
 • Haalt schittering weg
 • Beschermt uw interieur
 • Weren van warmte tot 86%

 

Zonwerende raamfolie op werk

Veel van onze klanten laten de raamfolie vaak plaatsen omdat zij vervelende spiegelingen ervaren door de zon op hun beeldschermen, zonwerende folie spiegelend namelijk niet. Zo hoeft u geen kostbare oplossingen te zoeken zoals antireflex folie of zonnewering voor monitoren die ook maar voor één apparaat werken i.p.v. die voor de hele werkruimte.

 

Wanneer bedrijven met ons in gesprek gaan ontdekken zij de andere voordelen zoals de mogelijkheid om geld te besparen via EIA een energie-investeringsaftrek post. Het is dus een duurzame investering die u ook terug gaat zien in uw portemonnee in de vorm van een besparing op de energiekosten van bijvoorbeeld airconditionings of verkoeling van de werkruimte in andere vormen.

 

Zonwerende raamfolie op eigen huis

Ook thuis in uw huis kunt u veel voordelen halen uit zonwerende raamfolie. Allereerst verhoogt het uw leef comfort en geeft het afhankelijk van de keuze van raamfolie extra privacy in uw huis. Daarnaast beschermt het ook uw interieur tegen verkleuring en kunt u ook kosten besparen op de energierekening.

 

 

Lees hier reviews van klanten

cheryl bo
cheryl bo
09:37 09 Jan 20
Professionals met passie voor hun vak, denken met je mee. Scherpe prijzen. Zeker een aanrader!
Tommie Fuchs
Tommie Fuchs
16:31 02 Jan 20
Levert werk van zeer hoge kwaliteit, zou dit bedrijf de volgende keer weer laten komen.
Niels Rademaker
Niels Rademaker
12:13 02 Jan 20
Werken altijd heel netjes en secuur en het resultaat is top! Ook werken ze op een goed tempo en zijn ze uitermate... vriendelijk. Ik ben zeer tevreden over hun werk.read more
nick van hes
nick van hes
13:28 25 Oct 19
Bij verschillende bedrijven gekeken maar kwamen het beste over. Erg blij want de afwerking en service was top!
Leroy Lake
Leroy Lake
11:37 25 Oct 19
Ze hebben wij ons het kantoor gedaan wat echt lastige hoge ramen zijn. Nu geen last meer van reflectie op het... beeldscherm en de warmte, super tevreden!read more
See All Reviews

Professionele en deskundige plaatsing in regio Eindhoven

Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren en installeren van raamfolie bij bedrijven en particulieren in de regio van Eindhoven met allemaal tevreden klanten. Onze manier van installeren is kwalitatief hoger dan die van concurrenten door de manier van afwerking die wij gebruiken bij het plaatsen van de raamfolie.

In goed overleg met de klant bepalen we welke folie het meest geschikt is voor het beoogde resultaat. Middels een strakke planning komen wij altijd ons woord na, en leveren we een prachtig eindresultaat. Onze klanten merken direct de voordelen en een verbetering van comfort.

Raamfolie specialist

Zonwerende raamfolie producten

Raamfolie zonwerend kantoor

Zonwerende raamfolie spiegelend
RS series/RS-20, RS-35, RS-50

Met de hoogst spiegelende raamfolie weert u warmte tot wel 86% en is een temperatuurverschil van ongeveer 8 graden haalbaar. Afhankelijk van het type glas wordt hierbij de juiste raamfolie toegepast. Doordat er ijzerdelen in de raamfolie is verwerkt reflecteert de raamfolie optimaal zon/warmte. Spiegelende raamfolie is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. De serie bestaat uit 3 type raamfolies, met diversen gradaties spiegeling.
Zeer geschikt voor horizontaal liggend glas, kantoorpanden.

Voordelen:

 • Weert optimaal warmte.
 • Weert 99% UV
 • Versterkt het glas
 • Behoud optimaal het aanzicht van uw gebouw
 • Bespaart op energie kosten (airco).
 • Privacy door hoge spiegeling buitenaf.
 • Weert hevig zon inval.
Raamfolie zonwerend gevel

Zonwerende raamfolie neutraal spiegelend
NS series/NS-20, NS-35, NS-50

Met de neutraal spiegelende raamfolie weert u warmte tot wel 76% en is een temperatuurverschil van ongeveer 7 graden haalbaar. Doordat minder minder ijzer en meer pigment in de raamfolie verwerkt is, absorbeert de folie meer warmte dan het reflecteert.
Neutraal spiegelende raamfolie is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. Afhankelijk van het type glas wordt hierbij de juiste raamfolie voor binnen of buiten toegepast. De serie bestaat uit 3 type raamfolies, met verschillende gradaties pigment. Zeer geschikt voor woningen, serres.

Nadelen:

 • Getint.
 • Veranderd aanzicht pand.
 • Doorkijk avond buitenaf.
 • Lichte spiegeling avond binnen.
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag