Warmtewerende raamfolie

Een fijne en gekoelde ruimte creëren met wartmewerende folie?

Wanneer je lekker wilt werken of gewoon wilt genieten van je huis is het erg verveld als de kamertemperatuur niet aangenaam is. En doorwerken gaat ook een stuk minder goed wanneer het gewoon te warm is in de ruimte, je kunt dan niet goed nadenken of tempo maken met je werk. Maar hoe moet je dit oplossen als je hier vaak last van hebt?

 

Warmtewerende raamfolie is een ideale oplossing om te zorgen dat de ruimte niet te warm wordt. Deze folie zorgt ervoor dat de warmte die van de zon straalt niet naar binnen komt en de ruimte dus niet kan verwarmen. Een ideale oplossing voor een kantoorruimte, woonkamer of andere ruimtes met weinig of veel glas.

 

Voordelen zonwerende raamfolie

 • Weren van warmte tot 86%
 • Verlaagt de energiekosten
 • Verhoogt de privacy
 • 99,9% UV-werend
 • Duurzame oplossing, verlaagt CO2-uitstoot
 • Prachtige uitstraling
 • Haalt schittering weg
 • Beschermt uw interieur

 

Warmtewerende raamfolie op werk

In Nederland wordt het steeds warmer en meer en meer kantoorpanden worden gebouwd met veel ramen en glaswerk. Omdat kantoorpanden vaak grote ruimtes hebben is het duur deze te koelen via een airconditioner. Dit kost veel geld door de energiekosten die er gemaakt moeten worden. Onze raamfolie zorgt ervoor dat de warmte van buiten niet door de ramen binnenkomt komt zodat de binnen temperatuur aangenaam blijft. Het aanbrengen van de folie kan in principe op alles soorten ramen en afhankelijk van de grote van het pand is het vaak binnen een dag of twee dagen geïnstalleerd.

 

Om de voordelen te ontdekken raden wij aan om eens met ons in gesprek te gaan. Wij kunnen dan eenvoudig de voordelen laten zien en de kostenbesparingen van de stookkosten laten zien. Zo is een investering snel terugverdient. De installatiekosten kosten zijn vaak aftrekbaar via de EIA energie-investeringsaftrek post. Het is dus een duurzame investering die u ook terug gaat zien in de portemonnee.

 

Warmtewerende raamfolie op eigen huis

Ook thuis in uw huis kunt u veel voordelen halen uit Warmtewerende. Het verhoogt direct het leef comfort van het huis. Zo wordt het huis ook prettiger wonen voor kleine kinderen en huisdieren die soms niet goed tegen de warmte kunnen. Daarnaast levert het ook een kostenbesparing op in de energie kosten die het koelen via een airco met zich mee brengen.

 

Installatie wordt snel en goed gedaan door onze experts die afhankelijk van de glas oppervlakte vaak binnen een of twee dagen klaar zijn. Wil je ook weten wat mogelijk is bel ons en je adviseren door onze specialisten.

 

 

Lees hier reviews van klanten

cheryl bo
cheryl bo
09:37 09 Jan 20
Professionals met passie voor hun vak, denken met je mee. Scherpe prijzen. Zeker een aanrader!
Tommie Fuchs
Tommie Fuchs
16:31 02 Jan 20
Levert werk van zeer hoge kwaliteit, zou dit bedrijf de volgende keer weer laten komen.
Niels Rademaker
Niels Rademaker
12:13 02 Jan 20
Werken altijd heel netjes en secuur en het resultaat is top! Ook werken ze op een goed tempo en zijn ze uitermate... vriendelijk. Ik ben zeer tevreden over hun werk.read more
nick van hes
nick van hes
13:28 25 Oct 19
Bij verschillende bedrijven gekeken maar kwamen het beste over. Erg blij want de afwerking en service was top!
Leroy Lake
Leroy Lake
11:37 25 Oct 19
Ze hebben wij ons het kantoor gedaan wat echt lastige hoge ramen zijn. Nu geen last meer van reflectie op het... beeldscherm en de warmte, super tevreden!read more
See All Reviews

Professionele en deskundige plaatsing in regio Eindhoven

Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren en installeren van raamfolie bij bedrijven en particulieren in de regio van Eindhoven met allemaal tevreden klanten. Onze manier van installeren is kwalitatief hoger dan die van concurrenten door de manier van afwerking die wij gebruiken bij het plaatsen van de raamfolie.

In goed overleg met de klant bepalen we welke folie het meest geschikt is voor het beoogde resultaat. Middels een strakke planning komen wij altijd ons woord na, en leveren we een prachtig eindresultaat. Onze klanten merken direct de voordelen en een verbetering van comfort.

Raamfolie specialist

Zonwerende raamfolie producten

Warmte werende raamfolie

Warmte werende raamfolie transparant
ELX-series/ELX-G, ELX-B

Met de zonwerende transparante glasfolie weert u warmte tot wel 61%.
Deze raamfolie heeft een hoge warmte wering en behoud een goede doorkijk voor zowel binnen als naar buiten. Doordat de raamfolie zeer licht getint is, is de folie nauwelijks zichtbaar voor het oog. Zeer geschikt voor woningen. De serie bestaat uit 2 typen raamfolies; licht groen en licht blauw

 

Voordelen:

 • Weert optimaal warmte
 • Weert 99% UV
 • Versterkt het glas
 • Behoud optimaal het aanzicht van uw gebouw
 • Bespaart op energie kosten (airco
 • Lichte spiegeling
Warmte werende glasfolie

Warmte werende raamfolie transparant
ELX-series/ELX-G, ELX-B

Met de zonwerende transparante glasfolie weert u warmte tot wel 61%.
Deze raamfolie heeft een hoge warmte wering en behoud een goede doorkijk voor zowel binnen als naar buiten. Doordat de raamfolie zeer licht getint is, is de folie nauwelijks zichtbaar voor het oog. Zeer geschikt voor woningen. De serie bestaat uit 2 typen raamfolies; licht groen en licht blauw.

 

Nadelen:

 • Weert geen hevig zon inval
 • Doorkijk mogelijk
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag