Met trots en veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat Raamfolie Nederland een nieuwe samenwerking is aangegaan met Solar Gard, een dochteronderneming van het wereldwijde Saint Gobain. Vanaf nu is Raamfolie Nederland ook jouw directe partner voor een sterk geselecteerd assortiment raamfolie mogelijkheden.

 

 

 

 

Wie is Solar Gard?

Solar Gard is een onderdeel van Saint-Gobain Performance Plastics en een dochteronderneming van Saint-Gobain, de wereldwijde marktleider in de woon- en bouwsectoren. De Solar Gard raamfolies zijn dunne, meerlagige vellen gemaakt van polyester of andere materialen die zijn ontworpen om op het binnenoppervlak van ramen te worden aangebracht.

Het primaire doel van Solar Gard raamfolies is om verschillende voordelen te bieden, zoals vermindering van hitte, verblinding, UV-bescherming en verbeterde privacy. Deze films zijn ontworpen om een ​​aanzienlijk deel van de zonnewarmte en schadelijke UV-stralen te

blokkeren, wat kan helpen bij het verlagen van de energiekosten door de behoefte aan airconditioning te minimaliseren en meubels te beschermen tegen verbleken.

Solar Gard biedt een reeks raamfolies met verschillende kenmerken en specificaties om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele van hun populaire producten zijn zonwerende films, veiligheids- en beveiligingsfilms, decoratieve films en autofilms.

Solar Gard glasfolies worden meestal geïnstalleerd door professionals die getraind zijn in de juiste applicatietechnieken. De films worden zorgvuldig gemeten en gesneden om te passen bij de specifieke raamafmetingen en vervolgens aangebracht met behulp van een speciale lijm. Een juiste installatie zorgt voor optimale prestaties en een lange levensduur van de raamfolie.


Voordelen Solar Gard

GARANTIE

Solar Gard biedt een garantie die toonaangevend is in de sector. De klantenserviceteams zorgen ervoor dat claims snel worden verwerkt.

KLEURSTABILITEIT

Solar Gard biedt folies van uitzonderlijke kwaliteit, die tijdens de gehele levensduur kleurstabiel blijven.

HELDERHEID

Het behoud van helderheid is van belang voor een esthetisch resultaat, maar is ook belangrijk voor de veiligheid. Minderwaardige gemetalliseerde folie kan vertroebelen, het zicht vervormen en verblinding verhogen.

HOOGWAARDIGE LIJMEN

De hoogwaardige lijmen van Solar Gard zorgen ervoor dat jouw folie optimaal functioneert. Als er lijm van mindere kwaliteit gebruikt wordt, hecht de folie zich niet goed aan het oppervlak en functioneert daarom niet goed.

KWALITEITS- EN PRESTATIETESTEN

De kwaliteitsgarantie van Solar Gard betekent dat elke geproduceerde rol van een bepaald product een consistente kleur heeft en er dus geen kleurverschil te zien is.

Solar Gard voert rigoureuze prestatietesten uit om te kunnen garanderen dat hun producten presteren volgens verwachting onder verschillende omstandigheden.

Contact over raamfolie laten aanbrengen

Kom in contact met één van onze product adviseurs door het invullen van het formulier of bel ons op 085 105 3899

Let op: aanvragen minder dan 10 m² worden niet in behandeling genomen.

Choose File
Choose File