Smart / switch &
anti-inkijk raamfolie

Voor een duurzame leef- en werkomgeving!

Transformeer jouw ramen en verbeter de uitstraling en functionaliteit van je ruimte.

Verhoogt productiviteit

Behoudt natuurlijk licht

Blokkeert of vermindert inkijk

Volledige designvrijheid & maatwerk

Bespreek de mogelijkheden

Transformeer jouw leef- en werkomgeving met onze smart / switch folie

Of je nu een moderne kantooromgeving wilt creëren, jouw woonruimte wilt upgraden of de functionaliteit van jouw vergaderruimte wilt verbeteren, Raamfolie Nederland heeft de oplossing. Ontdek hieronder de mogelijkheden rondom Smart / Switch folie en maak van jouw ruimte een slimme en stijlvolle omgeving.

Bij Raamfolie Nederland zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen voor jouw ruimtebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om jouw bestelling te plaatsen en profiteer van de voordelen van Smart / Switch folie.

Waarom kiezen voor smart raamfolie?

Ontdek de toekomst van privacy en interieurontwerp met onze geavanceerde smart / switch raamfolie. Wij brengen slimme technologie en stijl samen om ruimtes te transformeren.

Privacy controle – Met onze smart / switch folie kunt u privacy met één druk op de knop in- en uitschakelen. Het biedt u de flexibiliteit om jouw ruimte aan te passen aan jouw behoeften.

Energie-efficiëntie – Onze folies helpen om de energie-efficiëntie van jouw gebouw te verbeteren. Het blokkeert warmteoverdracht en reguleert de temperatuur, waardoor er bespaart kan worden op verwarmings- en verkoelingskosten.

Veiligheid en beveiliging – Onze smart folie is gelaagd en versterkt, waardoor het een extra beveiligingslaag toevoegt aan jouw ramen. Het kan beschermen tegen ongewenste inkijk en schade door glasbreuk verminderen.

Compatibel met smart home-systemen – Onze Smart folie is compatibel met smart home-systemen, waardoor je deze kunt bedienen via jouw smartphone of stem assistent, voor ultiem gemak

Anti-inkijk - Smartfolie

Wat zijn voordelen van smart/switch & anti-inkijk folie?

Hoger
werkcomfort

Privacy en
geen inkijk

Bescherming tegen UV-stralen

Behoud van 
natuurlijk licht

Professionele montage

Volledig 
maatwerk

Verschil anti-inkijk en smart raamfolie

Soms wil je de mogelijkheid hebben om het glas te blinderen. Of dit nu geheel of gedeeltelijk is. Dit kan gemakkelijk met Smart folie. Smart folie is dus een folie welke je “open en dicht” kunt zetten. Vanzelfsprekend kun je dit schakelen met de standaard meegeleverde afstandsbediening of met een aan te leggen vaste schakelaar.

  • “Open” staat voor een transparante doorkijk en dus geen privacy.
  • “Dicht” staat voor een matglas-effect met volledige privacy. 

Bij anti-inkijk (ook wel privacy raamfolie) genoemd, is er altijd een privacy-effect. Deze is niet in- of uit te schakelen. Privacy raamfolie is er in verschillende soorten, waaronder mat, geëtst of glas-in-loodeffect, en kan worden aangepast aan verschillende behoeften en voorkeuren.

Recente projecten – anti-inkijk & smart raamfolie

Verhalen van onze tevreden klanten

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Ben je na het lezen van alle voordelen van smart/ switchfolie & anti-inkijk folie enthousiast geworden over de mogelijkheden? Kom dan gemakkelijk in contact met één van onze productadviseurs door het formulier in te vullen of bel ons op 085 105 3899

Let op: aanvragen minder dan 10 m² worden niet in behandeling genomen.

Vul het onderstaande formulier in & wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Raamfolie soorten

Bekijk hieronder alle raamfolie soorten die wij aanbieden.

Decoratie
raamfolie
Isolerende
raamfolie

Warmtewerende
raamfolie