Raamfolie voor Particulieren

Als particulier biedt Raamfolie Nederland veel mogelijkheden om raamfolie te plaatsen bij u thuis. Of u nu een huis heeft dat laagbouw is, gewoon aan de straatkant staat of een appartement is op 10 hoog. En of u nu een subtiele aanpassing wilt waardoor u alleen warmte of zon buiten houdt, of de volledig inkijkt van buitenaf wilt blokkeren. Wij hebben de kennis en materiaal om dit voor u te doen.

Dus heeft u veel inkijk in uw woon- of eetkamer waar u wel fijn naar buiten wilt kunnen kijken maar het niet prettig vindt als passanten naar binnen kunnen kijken? In deze situatie biedt raamfolie een ideale oplossing door privacy folie of bijvoorbeeld spiegelende zonwerende glasfolie die uw woning ook extra comfortabele maakt door de zon tegen te houden.

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet volledig op de hoogte bent van alle soorten raamfolie die er zijn en de verschillende toepassingen die zij hebben. Daarom hebben wij voor alle raamfolie soorten een aparte pagina waar u uitgebreid kan kijken wat de toepassingen zijn. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken voor vragen of ons contactformulier invullen.

 

Maar voor een snel overzicht hebben wij de soorten hier kort weergeven.

 

Zonwerende raamfolie

Warmte werende raamfolie

Isolerende raamfolie

Eigenschap 1

Spiegelend

Transparant

Transparant

Eigenschap 2

Weert optimaal warmte.

Weert optimaal warmte.

Beperkt warmteverlies 32

Eigenschap 3

Getint

Weert geen hevig zon inval.

Licht getint

Eigenschap 4

Doorkijk in avond van buitenaf.

Bespaart op energie kosten

Weert warmte 39%

 

Wilt u nog meer weten neem dan contact met ons op voor antwoorden op uw vragen. Heeft u al een idee van wat u wilt en wilt u vrijblijvend een offerte van ons. Vraag hier dan makkelijk een offerte aan.

Deskundige plaatsing bij u in huis.

Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren en installeren van raamfolie bij bedrijven en particulieren in de regio van Eindhoven met allemaal tevreden klanten. Onze manier van installeren is kwalitatief hoger dan die van concurrenten door de manier van afwerking die wij gebruiken bij het plaatsen van de raamfolie.

In goed overleg met de klant bepalen we welke folie het meest geschikt is voor het beoogde resultaat. Middels een strakke planning komen wij altijd ons woord na, en leveren we een prachtig eindresultaat. Onze klanten merken direct de voordelen en een verbetering van comfort.

 

 

Raamfolie specialist

Steeds vaker zien wij particuliere toepassingen van onze raamfolie. Enkele voorbeelden zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is.

Serre of kamer met veel lichtinval

Deze ruimtes in huis worden in de zomer vaak erg warm en benauwd. Daardoor wordt er juist in deze bij uitstek hiervoor geschikte periode minder gebruik gemaakt van deze ruimtes. Dit is zonde. Je wilt juist als het lekker weer is kunnen genieten van deze mooie lichte kamers van uw woning. Na installatie van de raamfolie merkt u dat de temperatuur aangenaam blijft, terwijl u wel de lichtinval heeft. Enkele klanten beschreven het als het terugkrijgen van extra ruimte. Puur door de voordelen van raamfolie.

Projecten in de buurt

Vaak zien we dat meerdere particulieren samen kiezen voor raamfolie. Wij van raamfolienederland denken graag met u mee. Wanneer er meerdere klanten uit dezelfde buurt zijn geven wij korting. Neem contact met ons op om te bespreken hoe dit werkt. Wij hebben hier een aantrekkelijke methode voor.

In onderstaande stappen ziet u onze werkwijze. Ons woord is erg belangrijk, wanneer wij een afspraak maken kunt u hiervan op aan. Een van de belangrijkste pijlers van raamfolienederland is de kwaliteit en de service die wij verlenen aan onze klanten. Eerlijk en altijd vanuit uw perspectief gedacht. Uw tevredenheid is de beloning waar wij voor werken.

Onze Werkwijze

  1. Met welk doel kiest u voor raamfolie?: Warmte wering – Veiligheid – Privacy – Uitstraling
  2. Het selecteren van de juiste folie: Transparant – Gekleurd – Eigenschappen
  3. Overeenstemming offerte: Prijs en leveringsvoorwaarden
  4. Planning volgens uw agenda: Wij passen ons aan, uw bedrijf moet geen hinder ondervinden
  5. Kwaliteit en controle: Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook
  6. 10 jaar garantie en zekerheid: Wij blijven bereikbaar