Raamfolie voor Bedrijven

Als bedrijf biedt Raamfolie Nederland veel mogelijkheden om raamfolie te plaatsen bij u op kantoor of in uw thuiskantoor. Of u het kantoor bestaat uit een kas, aan een gracht ligt of op de 20ste verdieping is gehuisvest. En of u nu een subtiele aanpassing wilt waardoor u alleen warmte of zon buiten houdt, of de volledig inkijkt van buitenaf wilt blokkeren. Wij hebben de kennis en materiaal om dit voor u te doen.

Als uw medewerkers veel last hebben van de zon die reflecteert op hun beeldschermen wat het onmogelijk maakt om goed te werken is glasfolie het ideale product. Zo kan iedereen werken doordat de zon buiten wordt gehouden door de folie. Ook kunt u een ruimte hebben waar waardevolle spullen staan opgeslagen met een glazen gevel die u volledig van de buitenwereld wilt afschermen. In deze situatie biedt raamfolie een ideale oplossing door bijvoorbeeld veiligheidsfolie of verduisterende glasfolie.

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet volledig op de hoogte bent van alle soorten raamfolie die er zijn en de verschillende toepassingen die zij hebben. Daarom hebben wij voor alle raamfolie soorten een aparte pagina waar u uitgebreid kan kijken wat de toepassingen zijn. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken voor vragen of ons contactformulier invullen.

 

Maar voor een snel overzicht hebben wij de soorten hier kort weergeven.

 

Zonwerende raamfolie

Warmte werende raamfolie

Isolerende raamfolie

Eigenschap 1

Spiegelend

Transparant

Transparant

Eigenschap 2

Weert optimaal warmte.

Weert optimaal warmte.

Beperkt warmteverlies 32

Eigenschap 3

Getint

Weert geen hevig zon inval.

Licht getint

Eigenschap 4

Doorkijk in avond van buitenaf.

Bespaart op energie kosten

Weert warmte 39%

 

 

Wilt u nog meer weten neem dan contact met ons op voor antwoorden op uw vragen. Heeft u al een idee van wat u wilt en wilt u vrijblijvend een offerte van ons. Vraag dan makkelijk een offerte aan door beneden op de knop te drukken.

Professionele plaatsing bij u op kantoor in regio Eindhoven

Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren en installeren van raamfolie bij bedrijven en particulieren in de regio van Eindhoven met allemaal tevreden klanten. Onze manier van installeren is kwalitatief hoger dan die van concurrenten door de manier van afwerking die wij gebruiken bij het plaatsen van de raamfolie.

In goed overleg met de klant bepalen we welke folie het meest geschikt is voor het beoogde resultaat. Middels een strakke planning komen wij altijd ons woord na, en leveren we een prachtig eindresultaat. Onze klanten merken direct de voordelen en een verbetering van comfort.

 

 

Raamfolie specialist

De productiviteit en de uitstraling van uw bedrijf verbeteren direct na het installeren van raamfolie. Los van de eigenschappen duurzaamheid en veiligheid is het comfort het meest merkbaar. Uw personeel zal productiever zijn op een werkdag, zeker in de zomermaanden. Er is minder afleiding door de privacy voordelen. Het geeft uw organisatie een moderne en professionele uitstraling.

Er zijn vaak verschillende plekken binnen een bedrijf waar de zon een hinderlijke invloed heeft op de uitvoering van de werkzaamheden. Denk aan de receptie voor, werkplekken aan de raamzijde, vergaderruimte, bovenverdiepingen, etc. De hitte en lichtinval zorgen voor een oncomfortabele setting. Dit is een beperking voor uw personeel en uw klanten die op bezoek komen.

Om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het eindresultaat geven wij vooraf een uitgebreid advies op basis van onze ervaring en deskundigheid. Als we weten met welk doel u kiest voor raamfolie kunnen we volgens onderstaande heldere stappen het project voor u realiseren.

Onze Werkwijze

  1. Met welk doel kiest u voor raamfolie?: Warmte wering – Veiligheid – Privacy – Uitstraling
  2. Het selecteren van de juiste folie: Transparant – Gekleurd – Eigenschappen
  3. Overeenstemming offerte: Prijs en leveringsvoorwaarden
  4. Planning volgens uw agenda: Wij passen ons aan, uw bedrijf moet geen hinder ondervinden
  5. Kwaliteit en controle: Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook
  6. 10 jaar garantie en zekerheid: Wij blijven bereikbaar