Inbraakvertragende raamfolie laten aanbrengen

Hieronder lees je meer over inbraakvertragende raamfolie.

Kom direct in contact over inbraakvertragende raamfolie

Voor folie

Na folie

Veiligheidsfolie is een beschermingsfolie die verbrijzelen van ruiten voorkomt of vermindert. Zo kan het risico op materiële schade en persoonlijk letsel voorkomen worden. Onze inbraakvertragende folies zijn er vanaf een dikte van 300 μm. Ze bestaan uit een transparante, taaie, elastische en verouderingsbestendige polyester film die de weerstand van het glas tegen druk, stoten, schokken en hitte bij blootstelling aan vuur verhoogt. De zogenaamde inbraakvertragende raamfolie wordt ook preventief gebruikt om gebouwen te beschermen tegen inbraak. Een beschadiging van het verlijmde glasoppervlak is nog steeds mogelijk, maar veel duurder voor de beschadigende partij. Het is bewezen dat het inbrekers weghoudt van hun acties vanwege de extra tijd die nodig is om binnen te dringen.

Bij glasbreuk voorkomen ze dat de ruit volledig barst. Bij een ruitbreuk houdt de folie echter de resulterende glassplinters bij elkaar. In tegenstelling tot splinterbescherming films zijn inbraakvertragende folies bestand tegen meer gewelddadige schokken, zoals een steenworp en bieden ze daardoor meer veiligheid. Inbraak vertragende raamfolie werkt volgens dezelfde principes als autoruiten. Het bindmiddel zorgt ervoor dat het glas niet breekt bij een botsing, net zoals een steen die in je voorruit valt een gat kan veroorzaken, maar het totale stuk glas blijft intact. Let wel: inbraakvertragende raamfolie houdt het glas niet tegen om te breken. Inbraakvertragende raamfolie is niet kogelvrij. De waarheid is dat kogelvrije raamfolie niet bestaat, ondanks de vele misleidende advertenties en video’s die consumenten misleiden. Inbraakvertragende raamfolie voor ramen werkt bijna op dezelfde manier als de voorruiten van autos. Het gelaagde glas is hierbij voorzien van een folie zodat het glas niet versplintert tijdens een botsing. Daarnaast is inbraakvertragende raamfolie beschikbaar met zon- en warmtewerende eigenschappen. Onder de juiste omstandigheden kan inbraakvertragende raamfolie 20 jaar of langer meegaan. Deze levensduur is afhankelijk van een aantal factoren. Dit rekening houdend met het raam waarop de film is geplaatst, de kwaliteit van de gebruikte materialen, klimaat en de richting positie van de ramen. Een van de belangrijkste factoren die de levensduur van raamfolie beïnvloeden is de professionele montage. Laat je daarom vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs.

  • Creëert te allen tijde veiligheid.
  • De folie is inbraakvertragend en beschermt het gebouw
  • Kindvriendelijk.
  • Lagere investering kosten ten opzichte van veiligheidsglas.
  • Hoge levensduur.
  • Onzichtbaar voor het oog.
  • Doordat deze raamfolie 100% transparant en krasgevoelig, kan een beschadiging zichtbaar worden.
  • Deze folie is niet kogelvrij

Bij het aanbrengen van inbraakvertragende raamfolie, profiteer je van verschillende voordelen. Zo is deze raamfolie zeer geschikt tegen criminaliteit en kan een goed afschrikmiddel zijn voor potentiële dieven en verschillende soorten inbraken. Daarnaast is inbraakvertragende raamfolie een goede oplossing voor scholen.

Uit ervaring weten we dat raamfolie aanbrengen niet zo makkelijk is als het op het eerste gezicht lijkt. Bij het plaatsen van raamfolie op grote oppervlaktes is het raadzaam een specialist in te schakelen. Wij beschikken dan ook over de juiste vakkennis en ervaring om het beste resultaat te behalen.

Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen
Raamfolie laten aanbrengen

Contact over inbraakvertragende raamfolie laten aanbrengen

Kom in contact met één van onze product adviseurs door het invullen van het formulier of bel ons op 085 105 3899

Let op: aanvragen minder dan 10 m² worden niet in behandeling genomen.

Choose File
Choose File