Loxam is de partner voor het huren van professioneel materieel. Met een groot netwerk wereldwijd, waarborgt Loxam de kwaliteit van haar diensten en advies, ongeacht waar het project is. De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines.

Raamfolie Nederland heeft bij verschillende vestigingen gezorgd voor een nog betere en duurzamere werkomgeving.

Raamfolie Nederland heeft verschillende buitengevels voorzien van warmtewerende buiten raamfolie, om het zo een stuk aangenamer te maken voor in de zomer. De glazen gevel en vele lichtinval is heel mooi, maar daar zit wel een nadeel aan. Door de zoninval, wordt de showroom erg warm en zal de airco hard aangezet moeten worden om een aangename temperatuur te krijgen.

Door het plaatsen van de warmtewerende folie hebben wij ervoor gezorgd dat we warmte tot 81% buiten houden, daardoor minder hard de airco aan hoeft dus energiebesparing, maar toch de neutrale doorkijk blijft behouden wat belangrijk is bij een showroom.

Daarnaast weert de folie ook voor 99,9% uv straling waardoor dit ook het interieur beschermd, in dit geval het materieel van Loxam.

0%
Warmte geweerd